Horoszkópok

2012.06.18. 22:01

Napi horoszkóp - A Bika ne bocsátkozzon kalandokba!

Az Oroszlánnak a körmére ég a munka, a Mérleg sok mindent megoldhat kedvességgel.

feol.hu

Kos (március 21-április 20.) 
Jobban oda kell figyelni a környezetére. Van valaki, aki áskálódik ön ellen, minden módon próbálja befeketíteni mások előtt. Lehet, hogy sejti is, ki az. Ha így van, szálljon szembe vele.

Bika (április 21-május 20.)  
Ne bocsátkozzon kétes kimenetelű kalandokba.  Rövid ideig tarthatnak csak, és hosszabb távon többet árthatnak, mint amennyi örömöt most jelentenének. Ne hagyja, hogy megszédítsék!

Ikrek (május 21-június 21.) 
Rengeteg ötlete van mostanában, ma is igen kreatívan indul a napja. Gondolja azonban végig azt is, hogyan lehet az elképzeléseit megvalósítani. Ami túl bonyolult lenne, azt vesse el.

Rák (június 22-július 22.) 
Váratlan fordulat következhet be ma a kedvesével való kapcsolatában. El kell döntenie, elkötelezi-e magát végleg mellette, vagy pedig szakítanak. Ha így lesz, tegyék kíméletesen.
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.)  
Túl stresszesen kezdődhet a napja, és ez  később sem javul sokat. A körmére ég a munka, de ne hagyja, hogy kizökkentsék a nyugalmából. Lépésről lépésre oldja meg feladatait.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Családja számára olyan ön, mint egy őrangyal, mindig időben érkezik, hogy elhárítsa a katasztrófákat, megoldja a problémákat. Ma sem lesz ez másként, újabb feladata adódhat.
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Kedvességgel, figyelmességgel ma sok mindent megoldhat. Ne veszítse el a fejét akkor sem, ha provokálják. Ha érzi, hogy kezd idegessé válni, vegyen mély lélegzeteket.

Skorpió (október 24.-november 22.)  
Ne vállaljon túl nagy kockázatokat, még akkor se, ha a nyeremény is nagynak ígérkezik. Ne feledje, hogy mindent elveszíthet. Inkább apránként jusson el a céljaihoz.

Nyilas (november 23-december 21.)  
Makacssága ma veszélybe sodorhatja. Ne mondjon ellent a főnökének, még akkor se, ha meg van győzödve az igazáról. Inkább vezesse rá apránként, mintha ő találná ki a dolgot.

Bak (december 22-január 20.) 
Lehet, hogy olyan emberrel kezdett kapcsolatot, aki nem igazán önhöz való. A szíve mélyén érezheti is ezt, csak nincs ereje megmondani. Pedig most még könnyen elválhatnának útjaik.
 
Vízöntő (január 21-február 20.) 
Őrizze meg a nyugalmát, még akkor is, ha úgy érzi, hogy ma mindenki önt akarja bosszantani. Ha idegeskedik, az a munkájára is rossz hatással lesz, többet tévedhet.

Halak (február 21-március 20.) 
A szeretetnélküliség, a visszafojtott indulatok előbb-utóbb betegségekhez vezethetnek. Gondolja meg, mi a fontosabb, a pénz, a látszat, vagy az élet?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!