Horoszkópok

2009.12.10. 23:37

Napi horoszkóp

A Bikának anyagi gondjai vannak, mégis meggondolatlanul költekezik! A partnerével vagy egy rokonával kapcsolatos problémák könnyen veszekedéssé fajulhatnak. Bölcsebb dolog most nem vitatkozni.

feol.hu

December 11.

Kos  (március 21-április 20.) Minden téren jók az esélyei a következő időszakra, és ezt ön is érzi. Még a munkahelyi gondok sem tudják elvenni a kedvét. Elképzelhető, hogy jelentős esemény történik, ami boldoggá teszi.

Bika  (április 21-május 20.) Anyagi gondjai vannak, mégis meggondolatlanul költekezik! A partnerével vagy egy rokonával kapcsolatos problémák könnyen veszekedéssé fajulhatnak. Bölcsebb dolog most nem vitatkozni.

Ikrek  (május 21-június 21.) Nincs szüksége arra, hogy megerőltesse magát. Ha valamit el akar érni, nem kell túlzottan buzgólkodnia. Most élvezheti a szerencsés pillanatokat, amikor is szinte az ölébe hullik minden.

Rák  (június 22-július 22.) A Rákok ma különösen aktívak. Sikeresek a hivatásukban, a közéleti ügyeik intézése közben. Most igazán kár lenne fékezniük magukat! Tegye a dolgát ön is jó kedvvel és energikusan.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Egzisztenciális problémák, esetleg valaki rosszindulata megtépázhatja az önbizalmát. Ön szerencsére gyorsan magára talál. Előbb-utóbb győzelmet arat, és utat nyit a saját elképzeléseinek.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Ma nehezen kiszámítható napja lehet. Talán egy döntést kell meghoznia, amely most még jelentéktelennek látszik, de később annál nagyobb jelentőséggel bír majd az életében.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Dolgos napok következnek. Kapott egy fontos megbízatást, amely hosszabb távon kihat az életére. Ám nem csak a munka frontján, a magánéletében is helyt kell állnia.

 Skorpió  (október 24-november 22.) Olyan helyzetbe kerülhet, amiből nem látja a kiutat. Ne menjen fejjel a falnak, inkább kérjen segítséget. Most egyedül semmiképpen sem boldogul, mi több, ha nem vigyáz, túlhajtja magát.

Nyilas  (november 23-december 21.) Bármennyire is szeretné, ön sem teheti mindig azt, amit akar. Még ha szívesen végzi is a munkáját, olykor kaphat olyan feladatokat, amelyek nincsenek ínyére. Ez ma is megeshet.

Bak  (december 22-január 20.) Ma ugyancsak oda kell figyelnie, ha nem akarja, hogy minden a feje tetejére álljon. Ügyét csak akkor koronázza siker, ha meg tudja őrizni uralmát a helyzet fölött. Ne dőljön be a látszatnak!

Vízöntő  (január 21-február 20.) Ön a tettek embere, de ma bölcsebben teszi, ha előbb alaposan átgondolja a teendőit, azután cselekszik. Egy új szerelem megdobogtatja a szívét, de a csillagok nem jeleznek tartós kapcsolatot.

Halak  (február 21-március 20.) Az önben levő érzékenység és empátia nagyon nagy hatással van az ellenkező neműekre. Olyannyira, hogy gyakran még közelíteni sem mernek önhöz. Szükségük van egy kis bátorításra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!