Hírek

2012.04.11. 20:52

Városi Klub a Hetedhét Játékmúzeumban

Székesfehérvár - A Városi Klub következő összejövetelét április 12-én, csütörtökön 18 órától tartják a Hetedhét Játékmúzeumban, a Hiemer-házban.

feol.hu

Egy hónappal a hivatalos megnyitó előtt tárulnak fel a Hetedhét Játékmúzeum kapui április 12-én18 órától, a Városi Klub összejövetelén. Igazi különlegesség lesz, ahogy az utolsó simítások közepette láthatják a résztvevők a babákat és apró berendezési tárgyakat, vagy éppen ahogy kézbe vehetik Réber László egy-egy grafikáját.

A rendezvény nyitott, akár egész családokat is örömmel várnak a szervezők a Hiemer-házban, hiszen a találkozó témája ezúttal a gyermekeket is érdekelheti. A nyitott babaszobákat rendezgethetik a vendégek, sőt testközelből – kézbe fogva – ismerkedhetnek meg az értékes gyűjtemény több darabjával.

A mai szülők, nagyszülők számára a Réber-gyűjtemény ébreszthet majd különleges emlékeket, hiszen ezeken a grafikákon a Janikovszky-könyvekből megismert szereplők és jelentek láthatóak, gyermekkoruk könyvélményeit felidézve.

A csütörtöki rendezvény jótékonysági célt szolgál. A szervezők ötlete nyomán ugyanis örökbe fogadhatóak a babák. Jelképes összegért bárki büszke szülője lehet Estellának, Jankónak, vagy a többi babának, illetve gazdája lehet Fifi kutyának, Zebi macinak. Fotón haza is vihetőek a kedvencek, az értük adott adományokkal pedig a májusban nyíló Hetedhét Játékmúzeumot segíthetik a résztvevők.

  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!