Hírek

2014.09.11. 17:15

Újranyitott a bezárt menza, új helyen

Székesfehérvár - Új üzemeltetővel nyílott meg a bezárt Sörház téri menza. A régi gárda pedig a Szent István Szakközépiskola hat éve bezárt menzáját nyitotta újra.

Házi Péter

Nyár közepén lapunk is beszámolt róla, hogy a Sörház téri menza üzemeltetője és a Kodolányi János Főiskola nem tudott megegyezni a menza épületének egyre szükségesebb felújításának kérdésében, így a konyha bezárt. Nos, az ide évek óta enni járó tópartis diákoknak nem kell aggódniuk, hiszen a régi helyen szeptembertől egy új üzemeltető nyitotta meg a konyháját.

A korábbi Sörház téri konyha pedig a dolgozóival együtt új helyet talált magának: a belvárosi Szent István Szakközépiskola hosszú évekkel ezelőtt bezárt éttermébe költöztek, ahol már javában üzemeltetik a menzát, főzik a városszerte ismert csülkös bablevest és pörköltet a környék lakóinak és dolgozóinak nagy örömére. Így a végeredmény pozitív: egy helyett két menza működik!

 

Címkék#menza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!