Hírek

2013.02.06. 21:27

Okmányiroda: reggel nyolctól este 8-ig

Székesfehérvár - A Fejér Megyei Kormányhivatal fehérvári járási hivatala okmányirodája (Koch László utca 4b) február 1-jétől minden hétköznap reggel 8-tól este 8 óráig fogadja az ügyfeleket.

Fejér Megyei Hírlap

A rendszer már  február 4-én, hétfőtől teljes kapacitással működik. Az ügyfélfogadási idő tehát mostantól már  8-tól 20 óráig tart, két műszakos munkarendben, folyamatosan fogadják az ügyintézni szándékozókat, akik így egyszerűbben oldhatják meg a hivatalos ügyeket.

Az ügyfelek a már megszokott módon időpontot foglalhatnak a kormányzati portálon keresztül (magyarorszag.hu honlap), illetve a székesfehérvári városi honlapon okmányiroda időpontfoglalás lehetőség is erre a felületre irányítja az érdeklődőket.

Az ügyfelek kiszolgálása ügyfélhívó rendszer segítségével történik, az előzetesen foglalt időpontra érkezőket a sorszámkiadó automatán, sorszámhúzással való bejelentkezést követően a rendszer a várakozók közé beszúrva, azonnal hívja.

A teljes ügyfélfogadási időben történik a járműigazgatással és a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézés. Az egyéni vállalkozók ügyeinek intézése felváltva délelőtt, illetve délután zajlik. Az okmányiroda ügyfélfogadási idejével, elérhetőségeivel kapcsolatban a www.nyilvantarto.hu oldalon az okmányiroda kereső szolgáltatás használatával lehet tájékozódni.

A megváltozott adatok feltöltése az információs oldalakra folyamatosan történik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!