Hírek

2017.03.26. 07:21

Szóváltás után bunyó egy martonvásári kocsma előtt

Szombaton is akadt munkájuk a Fejér megyei rendőröknek.

A körzeti megbízottak 2017. március 25-én délután, Abán ellenőriztek egy Lada típusú személygépkocsit és annak vezetőjét. A rendőrök megállapították, hogy a gépjármű 19 éves helyi sofőrje nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a férfit elfogták, további mintavételre előállították. Az eset miatt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A gárdonyi nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként egy 22 éves martonvásári férfit 2017. március 25-én késő este. A nyomozás adatai alapján B. Norbert néhány órával korábban egy martonvásári vendéglátóhely előtt - előzetes szóváltást követően - több alkalommal arcon ütött egy 21 és egy 27 éves helyi lakost. A sértettek a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!