Hírek

2017.07.04. 15:05

Lakótelepi szalonnasütő építéshez várják Móron az önkénteseket

Lakótelepi szalonnasütő építéséhez várja az önkénteseket a városvédők. A szalonnasütő ötlete egy diáktól származik.

B. Kiss László

A Móri Városvédő és – Szépítő Egyesület – mint arról korábban  beszámoltunk – a város diákjai számára rendezett közvéleménykutatást, ahol azt tudakolták: mit hiányolnak az amúgy csinos, komfortos városból a fiatalok. A beérkezett javaslatokat listázták és eljuttatták az önkormányzathoz azzal, hogy az ötletek megvalósításában – lehetőségeikhez mérten – szívesen segítenek. Tavaly építették egy diák ötlete nyomán az első lakótelepi szalonnasütőt, s most a KRESZ park mellé ismét terveznek létesíteni egyet – tudtuk meg dr. Varga Erikától, az egyesület elnökétől.

A terv kivitelezését Mór önkormányzata finanszírozza, a tereprendezésre, virágültetésre  azonban önkénteseket is várnak. Elsősorban a diákokra számítanak, de  arra biztatják őket, hogy a kistestvérüket, s  a szüleiket se hagyják otthon. A közös munkára  július 14-én, pénteken  17 órakor a helyszínen várják a jelentkezőket, akik a nagy mű elkészülte után szalonnasütésen vehetnek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!