Hírek

2017.07.27. 18:25

Szeretetgombócok - új életre várnak a menhely kutyusai

Egyiket menhely elé kötötték, másikuk utcán élt hosszú ideig. De mindannyian szeretetre és családra várnak! Az Etyeki Állatvédő Egyesület kutyusai következnek!

Zselyke egy fiatal, két év körüli kis tündérbogyó. Mélynövésű, olyan tacsis kinézetű kislány. Hónapokig senki kutyájaként éldegélt, az utcákat rótta, most viszont szeretnének neki találni egy felelősségteljes gazdit, akinél végleges otthonra lel majd. Irtó cuki, bújós, imádja ha kényeztetik, olyankor teljes extázisba esik. Kedvességével, bájával hamar belopja magát az ember szívébe. Visszahúzódó, minden kutyával jól kijön, emberekhez bújik, nagyon ragaszkodó kutyus. Kertes házban eltudjuk a jövőjét képzelni, ha családtagként szeretik és kezelik hozzá. Gyerekek és idősebbek mellé is jó választás lehet, igazi társa lesz majd megmentőjének. Ivartalanított, oltásai, chipje rendben van.

Kópé élete sajnos nagyon kacifántosan alakult eddig, pedig egy áldott jó természetű kutyus. Hol kitették vagy megunták, s végül leadták. 2014 óta a menhely lakója az akkor két év körüli Kópé, éppen ezért nagyon szeretnének már végleges otthont találni neki, ahol megbecsült kutyaként élhet végre. Nyugodt, csendes és alkalmazkodó. Semmi agresszió nincs benne, türelmes mindenkivel, kutyákkal és emberekkel egyaránt. Szeret mozogni, szaladgálni, a sétákat alig várja. Jó lenne, ha végre ő is tartozhatna valakihez. Azonban ügyelni kell rá, hogy a kerítés bizony Kópébiztos legyen. Oltásai, chipje rendben van, ivartalanított. Autóban nyugodtan utazik, pórázon szépen sétál. Kizárólag olyan gazdi jelentkezését várják, ahol biztosítani tudják neki a mozgást és mellé családtagként szeretik majd.

Peggy egy nyolc hónap körüli, fiatal kislány, akit gazdái adtak le menhelyre egy elég kacifántos történet kíséretében. Peggy vizsla-kopó jellegű és méretű szépség, természete magával ragadó. Elképesztően vágyik a szeretetre, arra hogy tartozzon valakihez. Nagyon jó kutya, jól jár vele aki örökbefogadja majd. Mindenképp tanítást, nevelést igényel a későbbiekben, de fogékony, várja a feladatokat. Kutyákkal jól kijön, nem keresi a bajt. Oltást és chipet kapott.

Heni egy nem kívánt szaporulat eredményeként került az etyekiek gondozásába. Fiatal, alig múlt 7-8 hónap körüli, tele van életkedvvel és energiával. Kicsit esetlen, kajla még, de mosolyt csal az arcunkra és öröm nézni ahogy futkos fel és alá. Most fedezi fel a világot, most kezd kinyílni, élni. Közepes méretű, labrador jellegű kislány. Az idegenektől nagyon tart még, de sok türelemmel és szeretettel, intenzív foglalkozással célt lehet érni nála. Egy szeretetre éhes kiskutya, aki sok törődést igényel, hogy kezdeti félénkségét legyőzze. Kutyatársakkal érzi igazán magabiztosnak magát, így másik kutya mellé ajánljuk őt leginkább. Oltásai, chipje rendben van, ivartalanított. Kertes házban bejárással jól érezné magát, ahol családtagként kezelik és nevelik. Kizárólag felelősen gondolkodó, türelmes gazdijelöltek hívását várják!

Matyika hónapokig utcán élt, senki kutyájaként tengette napjait. Szeretnének neki egy olyan családot találni, ahol nagyon nagy szeretetben élhet. Két év körüli, kistermetű, 8 kilogramm körüli ivartalanított kutyafiú. Kertes házban, bejárással nagyon boldog lenne, ahol kedvére elbóklászhat, szimatolhat, járőrözhet. Más kutyákkal eléggé válogatós, inkább egyedüli kedvencnek ajánlják őt. Pórázon sétáltatható, autóban nyugodtan utazik. Oltásai, chipje rendben van. Kizárólag felelősségteljes gazdi jelentkezését várják.

Subát az etyeki menhely elé kötötték ki egy bálamadzaggal, így szabadultak meg tőle. A loncsos, elhanyagolt bunda már a múlté, már frissen kozmetikázva, illatosan mosolyog ránk. Egy fiatal, igazi imádnivaló szőrpamacs, aki megérdemelne egy szép kertet, sok-sok sétát, kirándulást és egy szuper gazdit. Kis közepes termetű, két év körüli. Oltást, chipet kapott. Pórázon sétáltatható, szeret bóklászni, szöszmötölni a szabadban. Bundája ápolást igényel a későbbiekben is. Kizárólag olyan gazdik jelentkezését várják, ahol családtagként élhet és ahol nagyon-nagyon szeretik majd!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!