Hírek

2014.12.02. 15:30

Két balesetet is okozott az ittas autószerelő

Agárdon egy ittas autószerelő két közúti balesetnek is részese és okozója volt azzal a gépkocsival, amit javítás céljából bíztak rá.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 23 éves férfival szemben.

Fotó: FMRFK

Á. Zsolt gárdonyi lakost azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy autójavítás címén vette át egyik ügyfele személygépkocsiját, amivel aztán ittas állapotban és vezetői engedély nélkül közlekedett a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül. A gyanúsított a rá bízott személygépkocsival 2014. május 20. és május 30. között, Székesfehérvár és Agárd belterületén két alkalommal, közúti közlekedési balesetnek volt részese és okozója.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték és az illetékes ügyészség felé vádemelést javasoltak a gyanúsított vonatkozásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!