Hírek

2013.04.04. 15:54

Intézkedések a fehérvári Székely utca ügyében

Az áramszolgáltató a belvíz miatt megkezdi a Székely utcai zártkerti ingatlanoknál a hálózati vételi pontok felülvizsgálatát, szükség esetén leválasztását.

Tribolt Lajos

Április 4-én, csütörtökön 18.30 órától az áramszolgáltató a Székesfehérvári Járás Helyi Védelmi Bizottságának határozata alapján megkezdi a Székely utcai zártkerti ingatlanoknál a hálózati vételi pontok felülvizsgálatát és szükség esetén a leválasztást is. A belvíz által veszélyeztetett területen a közvetlen baleset- és életveszély elkerülésének érdekében szükséges az intézkedés

A belvíz levonulását követően az áramszolgáltató a szolgáltatást a kikapcsolt fogyasztóknál haladéktalanul visszaállítja.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság a vagyonbiztonság érdekében fokozott ellenőrzést biztosít a Székely utca körzetében.

A Székesfehérvári Járás Helyi Védelmi Bizottságának döntéséről Székesfehérvár önkormányzata a helyi sajtó útján és a helyszínen kihelyezett plakátokkal is tájékoztatja az érintetteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!