Hírek

2009.05.21. 02:28

Ikszelt, majd óvott a bajnok

Székesfehérvár - Bár a bajnoki cím régen eldőlt, az utolsó két fordulóra is marad izgalom a városi kispályás labdarúgó-bajnokságban.

Parall Bálint

Múlt héten kedden játszották le a korábbról, a 14. fordulóból elhalasztott Bádogos- Gold Players találkozót, ami végül 1-1-es döntetlennel zárult. A találkozót azonban megóvta Horváth László, a Bádogos csapatvezetője, hiszen az ellenfélnél hárman is jogosulatlanul szerepeltek. (A Gold Players korábban igazolt három játékost, akik ezen az elhalasztott mérkőzésen nem játszhattak volna, hiszen abban az időpontban még nem voltak a csapat játéko-sai.) A labda tehát most a szövetség térfelén pattog.

De nézzük, mi történt a 20. fordulóban: Bretton-Masterplast 4-3, Gold Players-Vitál Club 2-5, Cooper-Lászlóvill Alba Kerámia 57 Kft. 2-3, Balogh 2000 Bt.-Akkuker Bt.-Astalon Villa 3-6, Bádogos-Max Europe- Auchan Fehérvár 7-3, Bon Bon Döcös-Vadorzó 8-6.

A Bádogos 58 pontjával toronymagas első, őt 39 ponttal a Lászlóvill követi, aztán a 32-32 pontos Gold Players és a Masterplast következik. Biztos kieső a 16 pontos Balogh 2000 és az elől menekül a 21 pontos Cooper és a négy 23 pontos csapat, a Bretton, az Astalon Villa, az Auchan Fehérvár és a Bon Bon Döcös.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!