Hírek

2017.04.04. 16:45

Érdekes, meghökkentő információk a Fejér Megyei Hírlapban

Sok új, érdekes, sőt, meghökkentő információval gazdagodunk a Fejér Megyei Hírlapot olvasva – állítja a diáklány. Nem árt a figyelemfelhívás, hogy milyen veszélyekkel vagyunk körülvéve, az írásokat olvasva talán jobban odafigyelünk egyes dolgokra.

V. Varga József

Fodor János vállalkozó, a Mozdulj a Városért Egyesület elnöke több évtizede előfizetője a Fejér Megyei Hírlapnak. Sárbogárdról kitekintve fontosnak tartja, hogy mindig friss információkhoz jut a megye gazdasági eredményei, a tervek, a fejlesztési elképzelések tekintetében. Érdeklik a megyei sporteseményekről szóló részletes tudósítások, a települések kulturális, közösségi életéről szóló híradások. Szellemesek a napi viccek és a szombati szám humor oldala!

Fodor János
Fotó: V. Varga József

Horváth Karolina művészeti iskolába jár, énekel, táncol. S szereti a lovakat. Kislángon és környékén, számos rendezvényen találkoztunk már. A Hírlapot a Mozaiknál kezdi „összerakni": vicc, horoszkóp, időjárás. Fontosnak találja a Krónika és a Fókusz rovatot, úgy érzi, hogy sokszor az új, érdekes információk a meghökkentő kategóriába tartoznak. Sokszor bele sem gondol az ember, hogy milyen veszélyekkel van körülvéve.

– Szeretem és tanulságosnak tartom a Lakóhelyünk... rovatot, mindig elolvasom, kíváncsi vagyok az egyes települések történéseire, helyzeteket, embereket ismerhetek meg – mondja Karolina.

Horváth Karolina
Fotó: HK

Hogy miről olvasna szívesen? Elárulja: még nem érezte úgy, hogy kevés információval szolgálna a Hírlap. Bár a végzős diákoknak nagyon hasznos lenne, ha a középiskolákat és a felsőoktatási intézményeket külön is bemutatná, segítve őket a döntés meghozatalában – teszi hozzá.

Az Úrhidai Barátság Klub elnöke, Szabó Zoltán "sportos" ember. A sportrovat a mindene, azon belül is a futball, maga is heti egy-két alkalommal jár focizni.

Szabó Zoltán
Fotó: V. Varga József

– Szeretem a vidéki településekről szóló anyagokat, különösen azokat, amelyek bármilyen fejlesztéssel, valamilyen újszerű kezdeményezéssel kapcsolatosak – hangsúlyozza. – Hasznosnak tartom, hogy önkormányzati képviselőként értesülök mindezekről, hiszen nem szégyen másoktól tanulni. A jó ötleteket megpróbáljuk saját településünkre formálni, alakítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!