Hírek

2016.11.17. 09:44

Felelős kormány, felelőtlen ellenzék

A kormány és kormánypártok a továbbiakban is mindent elkövetnek azért, hogy érvényesítsék az emberek akaratát és megvédjék az országot a migránsok betelepítésétől.

B. Kiss László

Ezt Törő Gábor országgyűlési képviselő, a Fidesz megyei választmányának elnöke jelentette ki a csütörtök reggel, a sikertelen alkotmánymódosítással kapcsolatban tartott sajtótájékoztatóján.

Az elmúlt másfél évben az EU nem volt képes arra, hogy megtalálja a helyes és hatékony választ a közösség történetének legsúlyosabb válságára, a tömeges népvándorlásra. A magyar kormány nagyon komoly erőfeszítéseket tett, hogy az országot megvédje a kötelező betelepítési kvótától. Ebben a törekvésben a legnagyobb segítséget az adja, hogy az október 2-ai népszavazáson létrejött egy új egység, hiszen 3,3 millió polgár mondott nemet a migránsok kényszer-betelepítésére  - hangsúlyozta Törő Gábor, aki a továbbiakban úgy fogalmazott: van a felelős kormány, és a van a felelőtlen ellenzék.

Törő Gábor: az ellenzéki pártok között nincsen különbség, amikor az ország megvédéséről lenne szó Fotó: B. Kiss László

S ezen ellenzék pártjai között nincsen különbség. Hiába tartja magát nemzeti pártnak a Jobbik, amikor - hátat fordítva az országnak és saját szavazóinak - nem támogatta az alaptörvény módosítását. Ezzel egy platformra került Gyurcsány Ferenccel és a bukott baloldallal, akik 2004-ben árulták el a nemzetet - fogalmazott Törő Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!