Hírek

2013.01.08. 12:21

Élelmiszer adomány 20 családnak Fehérváron, a vöröskereszttől

Székesfehérvár - Élelmiszer adományt adtak át a vöröskereszt munkatársai az előzetesen kiértesített rászorulóknak kedden.

Kajdi Erika

 

Zelei Krisztián élénken érdeklődött a játékok iránt, sikerült is megtalálnia a kedvére valót (Fotó: Lovász Lilla)

Idén húsz család kapott tartós élelmiszer csomagot, amit önkormányzati pénzből állítottak össze a vöröskereszt munkatársai. Ezen kívül a rászorulók válogathattak a ruhaneműk és játékok között, amelyeket a karácsonyi időszak alatt sikerült összegyűjteni. Idén majdnem mindenki megjelent az adományozáson, akik pedig nem tudtak eljönni, később kapják meg  a csomagot - mondta Szücsné Szigeti Hedvig, a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetének megbízott  igazgatója.

A segítséget kérők  között nem csak a megyeszékhelyen élők, hanem vidéki településeken lakók is vannak. Az ünnepek alatt nem jelentkeztek olyan sokan, így mindenkit sikerült adományhoz juttatni. A segélykérő levelek azonban most is folyamatosan érkeznek a vöröskereszthez. Az egyik jelenlevőt, Zelei Krisztiánt  arról kérdeztük, hogy a sok játék közül melyeket szeretné hazavinni - Krisztián egy távirányítós autót, és egy gázálarcot választott ki végül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!