Hírek

2013.02.07. 16:15

Csökkent a rezsi(m)

Nem okozott osztatlan örömöt a fideszes önkormányzati vezetők körében az újabb rezsicsökkentés ötlete a frakcióülésen.

Szabó Zoltán/Fejér Megyei Hírlap

Kérdés az is, hogy elégedettek-e a kifogásaikra és az általuk kért kompenzációra adott válasszal. Mert  az adminisztrációs terhek  könnyítésétől  remélt költségcsökkentés nem ugyanaz, mintha kézzelfogható pénzt kapnának.

Igaz, a bejelentés nem is  nekik  szólt. Az újabb hangulatjavító  intézkedésekkel azt akarja bizonyítani a kormány, hogy ez a rezsi(m)   csökkent.    Az sem mindegy persze, hogy mikor történik  mindez.  Bő egy év múlva választások lesznek, és a Fidesz-KDNP nagyon nem szeretné, ha a támogatottságuk veszélyesen mérséklődne. Ráadásul Rogán azt is elmondta, hogy tiszteletben tartják az Alkotmánybíróság döntését az előzetes regisztrációról.

A KSH összesítése szerint a GDP 1,4 százalékkal csökkent 2012  harmadik negyedévében, és egyelőre az idén sem szárnyal.  A közérzetjavító terveket hallva kell lennie valamilyen belső, titkos tartaléknak,  amihez hozzá lehet nyúlni (?). A frakcióvezető egyébként  arról is beszélt, hogy   az új jegybankelnök személyével  kapcsolatban nem tud semmilyen döntésről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!