Hírek

2016.03.12. 19:31

Az anyja kiáltott segítségért - Egy nap alatt kétszer vitte el a mentő a Lövölde utcai őrjöngőt

Kétszer írtunk már arról a Lövölde utcában található panelházról, ahol a lakók egy őrjöngő, pszichiátriai beteg férfire panaszkodnak: rettegésről és terrorról meséltek. A 27 éves férfi, akit az előző cikkben G-­ nek neveztünk, édesanyjával és nagymamájával él ebben a lakásban.

Buthy Lilla

A feol. hu úgy tudja, a férfit ma kétszer is elvitte a mentő a dührohamai miatt. Egy házban lakó férfi azt mesélte, már korán reggel állt a bál. Akkor elvitte a mentő, de délután már újra a házban volt. Mivel a helyzet változatlan maradt, délután újra rendőri segítséget kértek.

- Épp vittem le a szemetet, az anyja kért meg hogy hívjak rendőrt meg mentőt, mert nem bír vele. A telefont is összetörte, hogy ne tudjon mentőt hívni - mesélte.

A feol. hu információi szerint dulakodás is volt, G. még a rendőröknek is nekiment. Bilincsben, de a mentő vitte el. G. múlt héten az idős közös képviselő urat lökte le a lépcsőt. A lakók az aggasztó eseménysorozatok, dühkitörések, rongálások, kiabálások és fenyegetőzések miatt kamerarendszert építtettek ki a házban, a felvételeket úgy tudjuk, bizonyítékként kiértékelik.

A lakók panaszaira a korábbi cikkek nyomán az édesanya, sőt G. is reagált. Akkor G. - bár saját elhatározásból érkezett- szerkesztőségünkből  csapkodva és káromkodva rohant ki pár perc után. Az anya maradt, és cáfolt. Orvosi papírokkal, és azzal, hogy a lakók sokszor provokálják a fiát. Akkor bizakodva azt is elmondta, fiánál autizmus spektrumzavart állapítottak meg az orvosok - és bár évekig félrekezelték, de most új kezelést kap.

A legfrissebb fejleményekről hírt adunk majd.

Előzmények:

A rettegés lépcsőháza Székesfehérváron

A Lövölde utcai lépcsőház lakóinak kétségbeejtő mindennapjai

Orvosi papírokkal cáfolja az anya, hogy közveszélyes lenne a gyermeke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!