Hírek

2014.09.05. 16:14

Nem robbanótestet találtak a székesfehérvári vasútállomásnál

Nem robbanótestet találtak péntek délután a székesfehérvári vasútállomásnál - közölte este a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

Várkonyi Melinda korábban - amikor a tűzszerészek még úton voltak - azt mondta: a helyszínről származó információk szerint egy nagyméretű bomba került elő. 

Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese azt közölte: nem sokkal 17 óra után a székesfehérvári állomáson a nyolcadik és a kilencedik vágány közötti építési területen került elő a világháborús bombának vélt tárgy. 

A rendőrség rövid időre nem engedélyezte a vonatközlekedést, így a Székesfehérvárról induló, az állomáson át közlekedő szombathelyi, dél- és észak-balatoni, valamint a komáromi vonalra közlekedők vonatoknál 15-20 perces késések alakultak ki. 

Miután a tűzszerészek a helyszínre értek és megvizsgálták a talált eszközt, kiderült, hogy az nem robbanótest, így semmilyen korlátozásra nincs szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!