Hírek

2017.08.30. 10:08

Dicsőség a verseknek - ingyenes zenés irodalmi est a Misztrál együttessel

Az idei Vershúron gála a "Dicsőség a verseknek" mottó jegyében zajlik majd, ahol a Fehérvári Versünnepen és a Székelyföldi Varga Sándor Verstáborban részt vett fiatalok lépnek fel a Misztrál együttessel. A zenés irodalmi est szeptember 4-én, hétfőn 18 órakor kezdődik a Szent István Király Múzeum Díszudvarárán.

A Fehérvári Versünnepen szerepelt és a Verstáborban járt fiatalok hagyományosan a Misztrál együttessel közösen örvendeztetik meg a fehérvári közönséget. A "Dicsőség a Verseknek" alcímű ingyenes zenés irodalmi estet szeptember 4-én 18 órakor tartják a Szent István Király Múzeum Díszudvarán. Amennyiben esik, úgy a Városháza Dísztermébe várják a versszerető közönséget hétfőn.

A 2010-ben életre hívott tehetséggondozó versenyt, a Versünnepet évről-évre nagy érdeklődés kíséri.

A döntőbe jutott tehetséges diákokat idén is azzal jutalmazták, hogy nyáron részt vehettek a gondolatébresztő, izgalmas és különleges Székelyföldi Varga Sándor Verstáborban Csíkcsomortánban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!