Hírek

2017.08.11. 12:22

A huszonötödik Fejér megyei vadásznapot rendezik meg szombaton

Alap – A jubileumi, 25. Fejér megyei vadásznapot szombaton 10 órától a vadászháznál rendezik meg. A kürtösök köszöntőjét követően terítékre kísérik a vadásznapi őzbakot, majd a vadászhimnuszt követően köszöntők hangzanak el.

V. Varga József

A vadásznapi áldást a kitüntetések átadása és koszorúzás követi. A megyei vadásznap fővédnöki tisztét Simon László Fejér megyei kormánymegbízott tölti be. Lesz vadászkutya bemutató, megnyitja látványkonyháját Vári Dávid konyhafőnök, a hagyományos vadfőző verseny Sági Szilárd mesterszakács közreműködésével zajlik. A programok sorában koronglövő bajnokság, íjászat, vadászhintózás, kézműves kirakodó vásár, vadász bazár, számos ingyenes egészségügyi szűrés, póni-lovaglás és trófea bemutató szerepel. Megkezdi alkotómunkáját Gáspár Gusztáv karikaturista, a zenés, táncos színpadi  programok délután kezdődnek. Fellép Varga Feri és Balássy Betty, a Ten Dance, a Mezőföld Népi Együttes, a Vasas Néptáncegyüttes, Szűcs Judith, Szabó Ádám, Újvári Marika, Csuti Csaba, Oláh Kálmán és zenekara, a Dirty Slippers. Az esti  retró diszkót Dj Flaty keveri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!