Hírek

2017.07.08. 12:22

Kodolányis diplomákat adtak át a Városházán

Székesfehérvár - A Kodolányi János Főiskola diplomaátadó ünnepségét rendezték meg szombaton délelőtt a Városháza dísztermében.

Bokros Judit

A végzős hallgatók mellett hozzátartozók töltötték meg a Városháza dísztermének széksorait, hogy együtt örüljenek az ünnepi eseménynek.

Fotó: Koppán Viktor

A Kodolányi János Főiskola hetvennél több, nappali, esti és távoktatásban végzett hallgatója vehette át diplomáját szombaton. A megjelenteket Molnár Tamás, az önkormányzat civil és ifjúsági tanácsnoka köszöntötte, majd az idén 25 éves főiskola rektorhelyettese, Vizi László Tamás szólt, aki kiemelte: a negyed évszázados főiskolán eddig közel 23 ezer diplomát adtak ki. Az intézmény kezdettől fogva komoly szerepet töltött be a hazai oktatásban - tette hozzá a rektorhelyettes, aki az ünnep jelentőségét is méltatta.

A diplomákat ezután ő, valamint Kátay Ákos, a főiskola turizmus tanszékének tanszékvezető-helyettese adta át a végzősöknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!