Hírek

2017.07.28. 19:05

Azimutoló a parkban - Kákics zenekar ad műsort a Nagy Háborúra emlékezve

PÁKOZD Szombaton Azimutoló - játékos tájékozódás a hadtörténelemben programra várja a családokat a KEMPP, este pedig a Kákics zenekar ad műsort a Nagy Háborúra emlékezve. Az Emlékparki Nyár kulturális rendezvényeire mindenkit szeretettel várnak.

A Katonai Emlékpark Pákozd július 29-én, szombaton is várja a családokat: az Azimutoló - játékos tájékozódás a hadtörténelemben programon 10 órától 16 óráig lehet részt venni. Az Emlékparki Nyár kulturális rendezvényei este 19 órakor a Kákics Zenekar műsorával folytatódnak.

Tárnok Ákos - Kákics zenekar

A Lövészárkunk menedékén, jajszó helyett szép dal fakadt című program népzenével, korabeli írások felolvasásával, fényképekkel emlékezik a Nagy Háború hőseire, a világháború szellemiségére, a harcokra, a frontokra. A Zenekar így fogalmaz: "Ide, ebbe a világba visszük a hallgatóságot hangszereinkkel, szívbemarkoló énekeinkkel. A béke meghitt, de rövid óráiba."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!