Hírek

2017.04.22. 14:24

Lomolt Pázmánd - Kipucolták a települést

A több mint 2000 lakosú Pázmánd lakossága szombaton „kipucolta” faluját.

E. Várkonyi Péter

Ezen a napon tartották az éves lomtalanítási akciót. Mindenki vihette lomját-kacatját a Polgármesteri Hivatala elé, ahol két kukásautó, présautó, fémgyűjtő konténer várta az alkalmi szállítókat. A szemét eltakarításában jelentős feladatot vállalt önkéntes tűzoltóság és a helyi polgárőrség is.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy volt olyan időszak, amikor negyed órát is várniuk kellett a megrakott autóknak, utánfutóknak, hogy sorra kerüljenek az ürítéssel. Akadtak helyi guberálók, akik kihasználva a könnyen szerezhető prédát itt gyűjtögettek. A VHG állítólagos egyik munkatársa és egész családja települt ki az újrahasznosítás reményében. Hoztak drótokat, bicikliket, számtalan elektronikai cuccot, régi tűzoltósisakot, ócska lámpaburát, hűtő- és fagyasztógépeket, ágyakat és szekrényeket, régi rádiókat. Sorolni is végtelen lenne a tömörítésre beállított kuka prése alá került hulladékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!