Hírek

2017.04.04. 19:26

Fogyókúrás ételek a PLT-től – a receptek küldői mindig tudnak újat mutatni

Bensőséges hangulatú találkozón vehették át a Pannon Lapok Társasága által kiadott legújabb recepteskönyvet a receptek megyei beküldői.

Bokros Judit

A legfrissebb már a 21. a PLT receptkönyves sorozatában, amelyben egyebek között szerepelt vadételes, desszertes könyv is. A kedden bemutatott és átadott kiadvány fogyókúrás ételeket tartalmaz, olvasóinknak, kitartó és új receptküldőinknek köszönhetően.

László Csaba új szerző, először került be a PLT-s recepteskönyvbe

Elekes András, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője utalt rá: az új könyvben gusztusosan illusztrált ételek nem is tűnnek fogyókúrásnak. Ott van például a káposztás, serpenyős darált hús, ami bizonyára sokaknak ízlene. A 21. könyv kapcsán megjegyezte, hogy úgy tűnik, mindig van újabb téma, újabb recept, a hűséges beküldők, illetve a kötetben szereplő új szerzők kifogyhatatlanok. Ezért hálás is a kiadó.

Az átadón megjelent fiatalabb és idősebb hölgyek, urak – szokás szerint – átvehettek egy-egy tiszteletpéldányt a Fogyókúrás ételek könyvéből. Akik nem tudtak eljönni, azok postán kapják meg a kiadványt. Az átadón kiderült: egyikük, Simon Antalné azért nincs jelen, mert receptjének beküldésével elnyerte a fődíjat, egy belföldi utazást.

A rendületlenül sütő, főző hölgyek és urak csoportja, néhány hiányzóval
Fotó: Molnár Artúr

Petrovics Ferencné kedves szavakkal fejezte ki, milyen sokat jelent nekik egy-egy könyv megjelenése. Úgy érkeznek az átadóra, mint egy nagy család, és örülnek az új arcoknak. Ezért tehát ők hálásak – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!