Hírek

2017.03.09. 08:42

A leengedett vasúti sorompónak hajtott a sofőr

Két anyagi kárral végződött balesetnél intézkedtek tegnap a Fejér megyei rendőrök.

Közúti közlekedési baleset történt 2017. március 8-án késő délelőtt az M7-es autópálya kápolnásnyéki lehajtónál, a főváros irányába vezető oldalon. A rendelkezésre álló adatok alapján egy járműszerelvény vezetője haladása során nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg gépjárműve sebességét, ennek következtében a kihajtóágban az úttestről lesodródott és szalagkorlátnak ütközött. Részletek

Fotó: Koppán Viktor

Egy 62 éves pákozdi lakos személygépjárművével közlekedett Sárosd belterületén 2017. március 8-án délelőtt, Seregélyes irányába. A Hantosi úton található vasúti átjáróhoz érve, a fénysorompó tilos jelzése ellenére gépkocsijával áthaladt az átjárón és a már leengedett félsorompónak ütközött, ami ettől letörött. Az ütközés során személyi sérülés nem történt, a gépjármű sofőrje ellen, vasúti közlekedés biztonsága ellen, gondatlanságból elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében kéri a közlekedőket, hogy minden esetben tartsák szem előtt közúti közlekedési szabályokat és az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!