Hírek

2016.12.31. 14:19

Megköszönték a rendőrök munkáját

A rendőröknek mondtak köszönetet december 31-én délelőtt a Magyar Autóklub regionális szervezetének képviselői a megyei bíróság épülete előtt.

Laci Patrícia

A Magyar Autóklub minden év utolsó napján megköszöni a megyei közlekedési rendőrök egész éves munkáját. Ez idén is így történt, a rendőrök két kedves ajándékcsomagot kaptak. Szabó-Bakos György, az autóklub regionális alelnöke elmondta nekünk, hogy a rendőrök munkájának megköszönése régóta hagyomány náluk, hiszen a járőrök is hozzájárulnak a közlekedés biztonságossá tételéhez. Sőt, az autóklub jó kapcsolatot ápol a rendőrséggel, például az országos közlekedésbiztonsági rendezvénysorozat megszervezésében is szorosan együttműködnek.

- A közlekedés mindenki számára napi szükséglet, ám nem mindegy, hogy milyen minőségben tesszük ezt. Fehérváron az elmúlt évek alatt nagyobb változások történtek, körforgalmak sokasága, illetve az új elkerülőút is megépült. Igaz, utóbbin nem is oly rég egy fiatalember sajnos elveszítette az életét, szerintem ennek az oka az lehetett, hogy a jelzőtáblákat nem veszik teljesen komolyan az emberek, s megszokásból vezetnek. Az sem mindegy, hogy a bennünket körülvevő "jelzőtábla erdő" hasznos vagy kevésbé hasznos információkat ad. Ezért fontos, hogy a rendőrségnek és a Magyar Autóklubnak is feladatköre legyen a KRESZ egyszerűsítése - osztotta meg velünk gondolatait Szabó-Bakos György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!