Hírek

2016.12.29. 08:31

Körözött személyt és ittas sofőrt állítottak elő a rendőrök

Az elmúlt 24 órában sem unatkoztak a rend őrei megyénkben.

A járőrök Sárosdon, a Fél utcában igazoltattak 2016. december 28-án délelőtt egy székesfehérvári lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság könnyű testi sértés vétség elkövetése miatt a 27 éves férfi körözését rendelte el, ezért elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Sárkeresztúron intézkedtek a járőrök 2016. december 28-án délután egy Dacia típusú személygépkocsi sárosdi vezetőjével szemben. A rendőrök megállapították, hogy a gépjármű 49 éves sofőrje nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a férfit elfogták, további mintavételre előállították. Az eset miatt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!