Hírek

2016.12.18. 15:30

Áldott, békés karácsonyt!

Székesfehérvár - Már csupán néhány nap, és elérkezik végre az ünnep. Megpihenünk, lelassulunk kicsit, élvezzük az együttlétet szeretteinkkel.

Addig persze van még dolog, tennivaló előttünk bőven. Talán még nincs meg a fa és az ajándékok közül is hiányzik néhány, de ha már jól elfáradtunk, a Belváros mindig kikapcsol! A karácsonyfa alatt zakatol a kisvonat, a Városháza díszudvarában a betlehemet csodálhatjuk - és van még program is ezen a héten.

A város karácsonyfája körül zakatol a kisvonat, napközben gyerekek csodálják a díszeket, de este a felnőttek is szelfiznek a fa körül
Fotó: Koppán Viktor

December 23-án 17.30 órakor az Adventi színpadon az UniCum Laude acapella koncertjét hallhatja a közönség, 18 órakor Zsigmond Lala karácsonyi dalokból álló műsorát. 20 órakor A Szabadművelődés Házában Bluesberry karácsonyi koncert kezdődik Tátrai Tiborral, Alapi Istvánnal és Muck Ferenccel.

December 22-24-ig a Koronás parkban várják a gyerekeket a kézműves ajándékműhelyben: díszek, ajtókoszorúk, képeslapok, apró ajándékok készülhetnek még karácsonyig. 22-23-án, csütörtökön és pénteken 10-17 óráig, 24-én, szombaton 9-13 óráig tart nyitva a műhely, ahol diafilmeket is vetítenek. Az ünnepek után újra kinyílnak a kapuk, december 27-31-ig maszkokat, álarcokat, különböző party kellékeket, dekorációkat készíthetnek majd itt a gyerekek - a szilveszteri bulira készülődve. December 27. és 30. között 10-17 óráig, 31-én pedig 9-13 óráig tart nyitva a Koronás park. (A programok belépődíjasak.)

December 31-én idén is lesz városi szilveszteri buli. A Zichy színpad elé várják azokat, akik a városban töltik az óév utolsó és az új esztendő első éjszakáját. 21 órakor J.A.M. Showban, 22 órától OneDay, 22:35 újra J.A.M Showban, majd 23:30-tól éjfélig Takács Nikolas koncertezik. Éjfélkor köszöntő, tűzijáték, majd J.A.M Showban, aztán egy órától háromig buli Dj. Zsiráffal.

Január 1-jén, az Alba plaza előtti téren 14-16 óra között rendezik meg a hagyományos újévi lencseosztást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!