Hírek

2016.09.06. 19:10

A vadászgyilkosság egyik áldozatának édesapja visszaállítaná a hálabüntetést

Székesfehérvár - Az úgynevezett vadászgyilkosság egyik áldozatának édesapja, Tóth Tamás országszerte ismert a halálbüntetés visszaállítása érdekében folytatott harcáról.

Tribolt Lajos

Az egykori sárszentmihályi polgármester most a kormányfőnek és a Fidesz-frakciónak írt levelet, amelyben azt kéri, az októberi népszavazás kérdését egészítsék ki azzal, hogy a halálbüntetés visszaállításáról legyen-e népszavazás, illetve optimális esetben, azzal, hogy egyetért-e a büntetési tétel visszaállításával.

Amikor a levelet átadta szerkesztőségünkben, kétségünket fejeztük ki, hogy jogilag lehetséges a népszavazási kérdés kiegészítése pár héttel a voksolás előtt. Ő azt válaszolta, döntés kérdése minden, és emlékeztetett Orbán Viktor kijelentésére, miszerint A halálbüntetés kérdését Magyarországon napirenden kell tartani! Ezzel foglalkozni kell, és világossá kell tenni a bűnözők számára, hogy Magyarországon semmitől sem riadunk vissza, hogyha arról van szó, hogy megvédjük saját polgárainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!