Hírek

2016.06.14. 06:46

Kábítószer Dunaújvárosban, garázdaság Fehérváron

Az elmúlt 24 óra rendőrségi krónikájából.

A rendőrök 2016. június 13-án hajnalban Dunaújvárosban, a Béke téren járőröztek, amikor arra figyeltek fel, hogy két fiatal férfi a rendőrautót meglátva egy csomagot és egy tégelyt dobott a földre. A rendőrök igazoltatták a 20 éves helyi lakosokat, és az eldobott csomagokban kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrök lefoglalták a növényi törmeléket, és a két férfit mintavételre előállították. Ügyükben kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A rendőrségre 2016. június 13-án kora hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlen személy Székesfehérváron, a Prohászka Ottokár úton betörte egy buszmegálló üvegét. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést végeztek és a közelben igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható T. Gyulát. A 36 éves férfit elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!