Hírek

2016.06.28. 19:25

Fotó a város szívében

Székesfehérvár - Ilyen még nem volt! Meghódították a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny idei jelöltjei a belvárost.

Buthy Lilla

Hamarosan olvasóink is közelebbről megismerhetik az indulókat, akiket most először a belváros szívében kaptunk lencsevégre. Pillanatok alatt lett törzsközönségük is: a természetesen szép és mindig mosolygós jelöltjeink férfi szívek tömegeit ejtették rabul különleges, több órás performanszukkal. A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője cím és név kötelez: ezzel a fotózással is szerettük volna közelebb vinni a szépségeket a városhoz és lakóihoz. Hiszen nemcsak Fehérvár szépét, hanem arcát is keressük, aki a következő évben háziasszony is lesz, ő képviseli majd Székesfehérvárt a nagy rendezvényeken. Az új királynő és udvarhölgyei pedig hintón vonulnak majd végig a döntő gálaest után a Fő utcán, egészen a városháza erkélyéig.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!