Hírek

2015.11.03. 14:56

Új köntösben az okmányiroda épülete

Székesfehérvár – Az utolsó simításokat végzik a munkások a Koch László utcai épületen, ahová a múlt hét végén visszaköltözhetett az okmányiroda.

Sebestyén Lilla

Hétfőtől – megváltozott nyitva tartással – az ügyfeleket is fogadják. Október 28. és 30-a között visszaköltözött az okmányiroda a Malom utcából a Koch László utca 4. szám alatti, felújított épületbe, ahol hétfőtől fogadják az ügyfeleket. A munkások jelenleg is dolgoznak, azonban ez ne riasszon el senkit, az ügyfélfogadás az épületen belül zavartalanul működik.

Dancs Norbert, a Székesfehérvári Járási Hivatal vezetője elmondta, új tetőszigetelést kapott az épület, kicserélték a nyílászárókat és felújították a belső tereket is.

Fotó: Koppán Viktor

– Az épület elrendezése is megváltozott több irodával, három fotófülkével, új bútorokkal és monitorokkal, illetve egy modern ügyfélhívó rendszerrel fogadják most a helyieket – hangsúlyozta a vezető, majd hozzátette: november 12-ig – amikor is kormányablakká alakul az iroda –, hétfőn és csütörtökön reggel héttől este nyolc óráig, kedden és szerdán héttől délután négy óráig, pénteken pedig reggel héttől délután háromig várják az ügyfeleket a Koch László utcában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!