Hírek

2015.08.27. 13:35

Itt a Mészáros-dinasztia újabb szerzeménye

Velence - A Bio-Süti Kft. telephelye előtt tartott sajtótájékoztatót a Demokratikus Koalíció. Varju László a kft-t, mint a Mészáros dinasztia legújabb szerzeményét mutatta be.

Házi Péter

Nyílik a nemzeti bicska - ezt a feliratot fújta Varju László a telephely elé, amelyből a pletykák szerint konzervgyár lesz

Kapni fog-e Mészáros Lőrinc megrendelést a kormánytól tésztáira és konzerveire, be fognak-e kerülni a Mészáros-termékek a közétkeztetésbe? - ezzel az írásbeli kérdéssel fordul a Demokratikus Koalíció Orbán Viktorhoz, jelentette be Varju László DK-alelnök a már említett telephely előtt. Amint ugyanis Földi Judit, a DK fehérvári elnöke kiemelte, a szóban forgó tésztagyárat egy offshore hátterű céggel együtt a helyi pletykák szerint azért vette meg a Búzakalász 66 Kft-n keresztül Felcsút polgármestere, hogy azt konzervgyárrá alakítsa.

- A DK az Orbán-rendszer bukását követően átvilágíttatná Mészáros követhetetlen vagyonosodását, offshore érdekeltségeit és számtalan, minimum gyanús állami megrendelését - tette hozzá Varju.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!