Hírek

2015.07.15. 14:58

Székesfehérvár egykori rendőrkapitányától vettek végső búcsút

Székesfehérvár - A Béla úti temetőben rendőri tiszteletadás mellett búcsúztatták családtagjai, barátai és egykori kollégái Horváth Ferenc nyugalmazott r. alezredestől.

Székesfehérváron, a Béla úti temetőben rendőri tiszteletadás mellett búcsúztatták családtagjai, barátai és egykori kollégái Horváth Ferenc nyugalmazott r. alezredest a „Pipás kapitányt” 2015. július 15-én. Horváth Ferenc r. alezredes 1956-ban jelentkezett rendőrnek, majd igyekezetének és rátermettségének köszönhetően 1968-ban a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vezetője lett, amely beosztást 1979-ig töltötte be.

Fotó: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Dr. Varga Péter r. dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője búcsúbeszédében Feri bácsi szavaival emlékezett, amit idén, - a Székesfehérvári Rendőrkapitányság szervezett- nevével fémjelzett labdarúgótornán mondott: „Budapesti III. kerületi vagány srác voltam, soha nem hagytam magam befolyásolni senki által! Becsülettel éltem mindig az életem és ezen már nem is fogok változtatni!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!