Hírek

2015.04.29. 13:50

Szent Flóriánra emlékezett a katasztrófavédelem

Április 29-én tartotta meg hagyományos tűzoltónapi ünnepségét a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Budapesten.

A rendezvényen a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság három munkatársa részesült elismerésben, és a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékéremmel tüntették ki az Agárdi Farm Kft. ügyvezető igazgatóját.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Szent Flórián Érdemjelet adományozott Horváth Péter tűzoltó alezredesnek, a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség hatósági osztályvezetőjének. A katasztrófavédelem területén önkéntesen végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozott dr. Gergácz Zoltánnak, az Agárdi Farm Kft. ügyvezető igazgatójának.

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója munkakörében hosszú időn át végzett, kiemelkedő teljesítménye elismeréseként soron kívül előléptette tűzoltó őrnaggyá Ormándy Zoltán tűzoltó századost, a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársát. Beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként főigazgatói ajándéktárgyat adományozott Fodor Zoltán tűzoltó főhadnagynak, a sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság parancsnokhelyettesének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!