Hírek

2015.03.18. 09:13

Fát lopott a kápolnásnyéki pálinkafőzdéből

A rendőrök megtalálták és lefoglalták a Kápolnásnyékről ellopott fát. A gárdonyi nyomozók az ügyben vádemelést javasoltak.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Z. Márk László 31 éves kápolnásnyéki lakossal szemben.

A Gárdonyi Rendőrkapitányságra 2014 decemberében érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlen tettes bement egy Kápolnásnyéken található pálinkafőzőbe és az ott található kalodákból széldeszkákat és hasított fát tulajdonított el.

Fotó: FMRFK

A bejelentést követően a körzeti megbízottak Kápolnásnyéken a Vörösmarty utcában folytattak adatgyűjtést, melynek során az egyik lakóház teraszán felhalmozott fára figyeltek fel, amelyről megállapították, hogy azt a pálinkafőzőből tulajdonították el.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Z. Márk Lászlót gyanúsítottként hallgatták ki, a lopott fát lefoglalták és jogos tulajdonosának visszaadták.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!