Hírek

2014.11.14. 10:15

Polgármesterek felkészítése a megyeházán

Székesfehérvár – A katasztrófavédelem, valamint a honvédelem témaköreiből kaptak felkészítést Fejér megye polgármesterei november 13-án, a megyeházán tartott összejövetelen.

Gallai Péter

A tájékoztatón részvevő ötvenhárom polgármestert dr. Petrin László, a Fejér Megyei Kormányhivatal Főigazgatója köszöntötte. A rendezvény szakmai részét a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Magosi Lajos tűzoltó ezredes előadása nyitotta meg. Ezen belül részletesen kitért a katasztrófavédelem rendszerére és irányítási rendjére is.

A további előadások átfogó képet adtak az egyes feladatokról, külön kiemelve a vis maior helyzetek kezelését és a védelmi igazgatás kérdéskörét. A felkészítésen részt vett a megyei katasztrófavédelem polgári védelmi főfelügyelője, a székesfehérvári- és dunaújvárosi kirendeltségek polgári védelmi felügyelői, továbbá a katasztrófavédelmi megbízottak.

Az eseményen többek között jelen volt Várai Róbert (balra) baracsi és mellette Nagy Attila, kisapostagi polgármester is. Fotók: Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!