Hírek

2014.09.17. 11:52

Feldarabolták a lopott Lada Samarát (videóval)

Körzeti megbízottak fogták el a soponyai gépkocsi tolvajokat. A rendőrség munkáját a polgárőrök is segítették.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság J. Zsolt Tivadarral és P. Balázzsal szemben lopás vétség, O. Lőrinccel szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra szeptember 12-én este érkezett bejelentés arról, hogy Soponyáról a Petőfi Sándor utcából ismeretlen tettes eltulajdonított egy Lada Samara típusú személygépkocsit.

A helyi körzeti megbízottak adatgyűjtésbe kezdtek a településen a polgárőrség elnökének segítségével és még aznap azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket. A 21 éves J. Zsolt Tivadart és 19 éves P. Balázst a rendőrök szeptember 13-án elfogtak és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállítottak.

A büntetőeljárás során a nyomozók megállapították, hogy a két férfi az ellopott gépkocsit Sárkeresztúron adta el. A lopott járművet megvásárló 57 éves O. Lőrincet a rendőrök elfogták és orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!