Hírek

2014.07.08. 07:53

Megkarcolt egy Audit a Videoton stadionnál - Vádemelés a rongáló ellen

Egy férfi megkarcolt egy gépkocsit a stadion parkolójában. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be az ellene folytatott nyomozást.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói március 16-án 21 óra előtt néhány perccel Székesfehérváron a Csíkvári úton a Videoton Stadionnál észlelték, hogy egy férfi valamilyen éles tárggyal megkarcolt egy ott parkoló személygépkocsit, majd a helyszínt elhagyta. A nyomozók értesítették egyenruhás kollégáikat, akik a megadott személyleírás alapján a Hosszúsétatérnél elfogták a rongálót.

Fotó: FMRFK

A járőrök a férfinél ruházatátvizsgálás során megtalálták az éles tárgyat is, amivel az autót megrongálta. Az intézkedő rendőrök B. Balázs 30 éves szabadbattyáni lakost elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfi ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!