Hírek

2014.04.02. 14:00

A legerősebb jobbikos megye

Székesfehérvár - Mező Balázs, a megye 1-es választókerületének jobbikos képviselőjelöltje tájékoztatta szerdán a sajtót.

Tihanyi Tamás

A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjei több ezer fórumot, fogadóórát, vitát és lakossági találkozót tartottak, hogy az emberek megismerhessék a párt programját. Csak Fejérben kétszázra tehető az ilyen találkozások száma. A Jobbik programközpontú kampányt folytatott és folytat a következő néhány napban is, míg a Fidesz és az MSZP stratégiája sárdobálásra és iszapbirkózásra épül, valódi szakmai elképzelések nélkül, mondta Mező Balázs.

Ők egymással voltak elfoglalva és nem az ország és az emberek problémáival, és azzal, hogy ezekre megoldást találjanak. A Jobbik úgy tekint szimpatizánsaira, mint a Jobbik médiájára, és arra kéri őket, továbbítsák családjaik, barátaik felé a párt üzenetét, és támogatóik semmiképpen se osszák meg szavazataikat: mind listán, mind egyéniben a Jobbikra szavazzanak. Minden közvélemény-kutató szerint folyamatosan emelkedik a Jobbik népszerűsége. Úgy fordulunk be a kampány hajrájába, hogy egyedül a Jobbik tudja érdemben növelni a szavazóbázisát, jelentette ki a jelölt.

Saját felméréseik szerint Fejér megye a Dunántúl legerősebb jobbikos megyéje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!