Hírek

2013.12.30. 17:30

A fordulatok, nagy kihívások éve vár ránk

Bár ma még nem tudjuk, pontosan mit tartogat számunkra a 2014 es esztendő, annyi bizonyos, a hitbe kapaszkodhatunk, a család és a szeretet erőt adhat nekünk a nagy próbatételek során.

Miskei Anita

- A 2014 -es év a 7 -esé, ez a Szaturnusz bolygó száma, melynek köszönhetően mozgalmas, kihívásokkal teli év vár ránk. Hittel kell élnünk, hiszen az asztrológusok szerint ez a bolygóállás életterünket gyökeresen alakítja majd át. Hagynunk kell, hogy életünk változzon, s ez változtasson bennünket is. Ha bezárul mögöttünk egy ajtó, hagynunk kell elmenni azt, ami mögötte van, s nyitni az új felé. Keresni, kutatni kell más, újabb lehetőségeket, s erre a 2014 es év igazán alkalmas lesz. Hiszen ez a hirtelen sorsfordulatok, zuhanások és felemelkedések időszaka lesz - hangsúlyozta a mestermédium, Bozsák Angéla. Aki kiemelte, nagyon fontos lesz minden ember számára a hit, mely segíthet bennünket abban, hogy reálisan lássuk saját életünket és a világot is.

- Ugyanakkor szükséges, hogy hallgassunk megérzéseinkre is, ezek vezethetnek ki bennünket a kátyúkből, gödrökből. S az, ha képesek leszünk elengedni a múltat. Akkor a pokolból a magasba emelkedhetünk a legváratlanabb pillanatban is. A hirtelen változásokat pedig melyek pozitív irányúak éppúgy lehetnek a szerencsés Jupiter és a tüzes Mars együttállásának köszönhetjük. Aki képes lesz arra, hogy a Szaturnusz hozta változást elfogadja, a múltat elengedje, azt a szerencsés Jupiter és a tüzes Mars kíséri útján. Új párkapcsolatra lelhet, jobb munkát, biztosabb egzisztenciát remélhet - mondta Bozsák Angéla.

Majd a jósnő azt is hozzáfűzte, csak hagyjuk, hogy az élet irányítson bennünket. Ne mi akarjuk irányítani életünket! Hiszen ahol a lecsengés, az elmúlás érzése felmerül, ott az újnak, a változásnak helyet kell adni. - Ugyanis 2014 ben az új megállíthatatlanul tör be életünkbe. Annak ellenére, hogy lesznek anyagi és gazdasági nehézségek is. Ezekkel szembe kell nézni, s egy pillanat alatt fordulhat sorsunk, életünk másik, jobb irányt vehet. De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nyugalomra, harmóniára lelhetünk a családban, s az összefogás ereje segít bennünket. Mert ez az összefogás, a tisztelet, s a megbecsülés éve is lesz egyben. Egymás szeretetére, tiszteletére leszünk szorulva. Így élhetjük át 2014. viharos fordulatait - mondta a jósnő.

Bozsák Angéla mestermédium szerint 2014 ben hagynunk kell, hogy életünk változzon anélkül, hogy irányítanánk (Fotó: Lovász L.)

De miként töltődhetünk fel, meríthetünk új erőt? A válasz egyszerű, szinte kézenfekvő: Az időjárástól függetlenül ha csak tehetjük, látogassunk ki a természetbe. Azok, akik a természet, s az élet apró csodáit észre veszik, képesek feltöltődni, energiát meríteni. Ezt a természet, s a család adhatja meg számunkra a nehéz pillanatokban is. Hiszen kihívások lesznek, melyekkel szembe kell nézni. De ha elfogadjuk a rosszat, a nehezet, s elengedjük azt, aki menni akar, akkor rádöbbenhetünk arra, hogy többet, jobbat is kaphatunk. S ebben a hit erőt ad.

Az új év újholddal kezdődik, a Plútó pedig gyökeres változást hoz. A nehézségek elkerülhetetlenek, de meg kell újulni, meg kell változni. Ez mindannyiunk feladata. Ezért születnek a fogadalmak is, mert mindannyian érezzük már, hogy szükséges a változás. Változik a világ, változna az energiák is. Befolyásolják közérzetünket, s lehetünk depressziósak, fásultak is, de ezek az energiák is a megújulásra ösztönöznek.

- Vessük le negatív tulajdonságainkat, s legyünk végre emberek. Olyan emberek, akik képesek a változásra, arra, hogy jobbak legyünk. Aki erre nem képes, betegségre számíthat - hangsúlyozta Bozsák Angéla. Aki végül úgy fogalmazott, 2014- ben minden, ami összevaló, egymás mellé fog kerülni, és minden, aminek lejárt az ideje, az a végső elszakadás martalékává válik. S ezen változtatni nem tudunk, csak elfogadhatjuk. S így továbbléphetünk, mert 2014- ben ha nehezen is, de minden lehetséges, minden megvalósítható!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!