Hírek

2013.10.04. 07:39

Előállítások Fejérben - egy lopás miatt körözött férfinél drog volt

Szabálysértők, körözöttek, bűnelkövetők kerültek rendőrkézre az elmúlt 24 órában Fejér megyében.

feol-duol

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt állították elő a rendőrök október 3-án reggel K. Krisztián 20 éves nagyvenyimi lakost a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Ott a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A sárszentmihályi körzeti megbízott október 3-án délelőtt intézkedett két helybéli lakossal szemben Sárszentmihályon, a Fő utcán. H. Tamás 20 éves és Sz. Ákos 26 éves férfiakat egy folyamatban lévő bűnügyben állította elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Szintén a helyi körzeti megbízott volt az, aki október 3-án délelőtt elfogta K. Attila 43 éves kulcsi lakost. A férfit a Székesfehérvári Törvényszék körözte. Miután elfogták, előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették, és átszállították a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Fogdájába.

Székesfehérváron, a Kelemen Béla utcában október 3-án késő este vonták ellenőrzés alá a járőrök B. Zoltán 44 éves székesfehérvári lakost, akiről ellenőrzése során kiderült, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözését rendelte el lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Amikor a rendőrök igazoltatták, és átvizsgálták a ruházatát, alufóliába csomagolt zöld növényi származékot találtak nála. Azt lefoglalták tőle, majd előállították az orvosi ügyeletre, mintavételre. Onnan szállították át a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a lopási ügyben - tájékoztatott pénteken a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!