Hírek

2013.09.16. 15:35

Változik a földhivatalok illetékességi területe Fejérben

Fejér megye – Változik a földhivatalok illetékességi területe. Holczheim Gábor megyei hivatalvezető tájékoztatott.

Tribolt Lajos

Szeptember 18-án, 19-én és 20-án a móri, a sárbogárdi és a székesfehérvári járási földhivatalban, 19-én és 20-án a bicskei és a dunaújvárosi járási földhivatalban a járási illetékességi területek változása miatt az ügyfélfogadás szünetel.

Felhívják az ügyfelek figyelmét, hogy a móri, a sárbogárdi és a székesfehérvári járási földhivatalban szeptember 18-tól 22-ig, a bicskei és a dunaújvárosi járási földhivatalban szeptember 19-től 22-ig technikai okok miatt a TAKARNET szolgáltatás is szünetel.

Szeptember 23-tól (hétfőtől) a járási földhivatalok illetékességi területe az alábbiak szerint változik: Gánt és Vál települések a Bicskei Járási Földhivataltól átkerülnek a Székesfehérvári Járási Földhivatalhoz; Ercsi és Ráckeresztúr települések a Dunaújvárosi Járási Földhivataltól átkerülnek a Székesfehérvári Járási Földhivatalhoz; Bakonykúti és Magyaralmás települések a Móri Járási Földhivataltól átkerülnek a Székesfehérvári Járási Földhivatalhoz; Káloz, Sárosd és Szabadegyháza települések a Sárbogárdi Járási Földhivataltól átkerülnek a Székesfehérvári Járási Földhivatalhoz; Enying település a Székesfehérvári Járási Földhivataltól átkerül a Sárbogárdi Járási Földhivatalhoz.

Mindez tehát hétfőtől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!