Hírek

2013.09.03. 14:05

Fotó alapján keresi a betörőket a fehérvári rendőrség

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetése miatt keres két férfit, akik egy zámolyi házba akartak betörni.

feol.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el ismeretlen tettesek – két férfi -  ellen lopás bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt. A tettesek 2013. június 6-án délelőtt 10 órakor a teraszajtó kinyitásával megpróbáltak bejutni Zámolyon a Nyári Pál utca egyik családi házába.

Fotók: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A behatolási kísérletet a házban elhelyezett biztonsági kamera rögzítette. A két férfi a helyszínre egy Hyundai Getz típusú személygépkocsival érkezett.

A rendőrség kéri, hogy aki a fotón látható  férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, az hívja napközben a 22/541-600/2306-os telefonszámon a székesfehérvári nyomozókat, vagy a 107-es illetve a 112-es segélyhívók bármelyikét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!