Hírek

2013.07.25. 22:00

Novemberre elkészül a fehérvári Gáz utcai csarnok

Székesfehérvár - A megújuló Gáz utcai kosárlabdacsarnok munkálatait szemlélte meg csütörtökön a város vezetése Cser-Palkovics András vezetésével.

Zsigó Ferenc

- Fontos beruházás ez a város életében, reméljük, a nemzetközi kupamérkőzések idejére minden elkészül - fogalmazott a polgármester a mai bejáráson. A kivitelező cég igazgatója, Sipos Tamás tájékoztatója megnyugtatta a jelenlévőket. Az ügyvezető ugyanis elmondta, hogy a vasszerkezetek bontása okozott ugyan némi nehézséget, de az emiatti átütemezés nem veszélyezteti a november 16-ai átadási határidőt.

A mintegy 630 milliós kivitelezési munkát vállaló cég dolgozói befejezték a csarnok előterének bontását és elkezdték az új háromszintes kiszolgáló rész mélyalapozását. A jövő hét végén előjönnek a föld alól és elkezdik a 2200 négyzetméteres épület építését. A megújuló csarnok előterében a földszinten konditerem és büfé, az első szinten négy helyiséges kollégium, orvosi szoba és ebédlő, a második szinten VIP-tárgyaló és VIP-boxok lesznek. A csarnok lelátója pedig 250-300 fővel bővül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!