Hírek

2013.06.10. 15:37

Hullámreccsentők győzelme a tutajversenyen

Székesfehérvár - Kilenc csapat indult el idén a két évtizedes hagyományra visszanyúló Robinson tutajversenyen. A nyolc tópartis mellett a Kodolányi János Középiskola egy csapat is rajtolt.

A Vidámparki-tónál szép számmal gyűltek össze a vállalkozó kedvű fiatalok és szurkolóik hétfőn. Volt hungarocellből készült tutaj, de akadt olyan csapat, amelyik nem is tutajt, egyenesen bárkát épített. Fél három után pár perccel a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola igazgatója, Vizi László Tamásné adta meg a kezdő jelet, s a csapatok elindultak.

A Hullámreccsentők, Krausz Dóra és Staudt Norbert hamar visszaértek a partra, nyolc másik versenyző csapatot utasítva  maguk mögé. Idén mindenki stabil járművel indult, senkit nem kellett kimenteni (Fotó: Nagy Norbert)

Egyszemélyes "csapat" éppúgy akadt köztük, mint több tagból álló evező csoport, de a mezőnyt végül a Hullámreccsentők névre keresztelt hajó evezős duója nyerte. Krausz Dóra és Staudt Norbert láthatóan nagyon örült a győzelemnek. A fiatalok kérdésünkre elmondták, hogy a járművet Norbert családja három hetes munkával készítette el többek között PVC műpadlóból, farostlemezből és szőnyegből. A gondosan megfestett zászló pedig Dóra keze munkáját dicséri. Norberték csapata után a második helyen a Tres Amigos nevet viselő csapat futott be, a harmadik helyen pedig a Varánuszok elnevezésű csoport végzett.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!