Hírek

2013.06.25. 16:41

Dorkota szerint az egész okmányirodát megsértette Horváth András

Székesfehérvár - Hétfőn írtuk meg a szocialisták megyei elnökének véleményét Dorkota Lajos távozásáról és a fehérvári okmányirodáról. A kormánymegbízott reagált.

Tribolt Lajos

A kormányhivatalt már előző nap kerestük, de keddre ígértek reagálást, ez Dorkota Lajos kormánymegbízott aláírásával meg is érkezett:

„ Amikor Horváth András (MSZP) kampány-sajtótájékoztatóin újra és újra név szerint élesen támadja Dancs Norbert hivatalvezetőt, voltaképpen a Székesfehérvári Járási Hivatal és az okmányiroda valamennyi szakemberét megsérti. Azt az okmányirodát, amely létszámbővítés nélkül tért át a két műszakos munkarendre. Mindazokat a kormánytisztviselőket sérti, akiknek  többsége családanya , a két műszakos, megfeszített szakmai munka mellett kormányablak-képzésre és vizsgákra járnak. Az egyablakos ügyintézésre készülnek. Arra, hogy amikor az okmányirodák kormányablakká válnak, több mint kétezer közigazgatási ügycsoportban tudják segíteni az ügyfeleket. Ezért vállalnak többletterheket, ezért érdemelnek megértést, türelmet és megbecsülést.

Dorkota Lajos

Az MSZP megyei elnökét emlékeztetem arra, amit legutóbbi sajtótájékoztatójuk után is hangsúlyoztunk: ha az okmányirodával telefonon vagy interneten előzetesen időpontot egyeztetnek, a hosszú várakozás megelőzhető. Az ügyfelek túlnyomó többsége ezt érti, és él is ezzel a lehetőséggel.

A személyemet érintő jókívánságokat köszönöm. Ahogy a múltban, úgy a jövőben is az együttműködést és a szakértelmet helyezzük munkák középpontjába.” - írja reagálásában Dorkota Lajos kormánymegbízott.

Horváth András hétfői tájékoztatójáról ide kattintva olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!