Hírek

2013.05.15. 13:43

Ismét a legjobbak között a kodolányis hallgatók az OTDK-n

Székesfehérvár - Tíz hallgatónak sikerült tovább öregbíteni a Kodolányi János Főiskola hírnevét a XXXI. OTDK-n elért előkelő eredményeikkel.

Kajdi Erika

Eddigi legsikeresebb TDK felkészülését tudhatja maga mögött a Kodolányi János Főiskola. Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián hét hallgató ért el helyezést, hárman pedig kitüntetéssel távozhattak a megmérettetésről. A főiskola húsz éves fennállása óta évről-évre egyre többet tesz azért, hogy a hallgatók minél jobb eredményeket érjenek el a tudományos versenyeken. Ennek érdekében sikerült megvalósítani egy pályázati projektet, mely nem csak a hallgatók, de oktatóik eredményes munkájához is nagyban hozzájárul.

A fiatalok felkészülési workshopokon vehettek részt városunkban és a budapesti kampuszon is, valamint a helyiek számára kutatószobát is létesítettek azoknak, akik komolyan el kívántak merülni a tudományos életben. A felkészülés eredményességét az elért  eredmények is mutatják: Csordás Hédi Virág, Juhász Nóra, Gábor Diána Gabriella első,  Schaffer Gábor, Hrisztoforidisz Zsuzsanna és Panker Gergő második, Salamon Kitti harmadik helyezést ért el. Különdíjban Takács Dóra, Zsíros Gina Barbara és Huber D. Vanda részesült.

Címkék#kodolányi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!