Hírek

2013.05.27. 16:52

Egy világbajnok lett a horgász szövetség elnöke

Dinnyés, Agárd - Változások történtek a megye horgászéletében: új vezetők irányítják majd a munkát, a több mint tízezer horgász és az egyesületek tevékenységét. De a nevek jól ismertek.

Tihanyi Tamás

A Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége (HOFESZ) május 24-én, pénteken tartotta éves beszámoló és tisztújító közgyűlését a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) Velencei-tavi kirendeltségén.  A résztvevők elfogadták az elmúlt évről szóló beszámolót, a zárszámadást és az éves mérlegbeszámolót, majd a közgyűlés megválasztotta a szövetség új tisztségviselőit  és testületeit.

Nagy Attila (jobbra) Trokán Péter színésszel

A szövetség új elnöke a pákozdi horgász világbajnok, Nagy Attila lett a leköszönő Iván János helyett. A szövetség elnökhelyettesi tisztét Purgel István látja el ezután, míg az új ügyvezető Úrfi Tamás lett.  A Felügyelő Bizottság elnöke a következő időszakban Ugocsai Péter lesz, míg országos küldöttnek választották Mészöly Sándort, Fodor Ferencet és Nagy Attilát.

Az elmúlt időszakban végzett közösségi munkájáért Horgász Sportért kitüntetést kapott Fodor Ferenc, Herold Tibor, Hajdú Károly, Kiss András, Maráczi Ferenc és Sztrida József.  A MOHOSZ  által adományozott Horgász Sportért elismerésben  Iván János részesült.  A MOHOSZ Horgászsportért Plakettjét (a horgászvezetők  között kiérdemelhető legmagasabb elismerést)  Purgel István,  a HOFESZ korábbi ügyvezetője vehette át több évtizedes munkája elismeréseként, nyugdíjba vonulása alkalmából. De Purgel István 23 év után  sem hagyja abba a munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!