Hírek

2013.04.29. 18:05

Pázmándian tüzes - legjobb rajként végeztek a lányok

Pázmánd - A tűzoltós lányok tavaly a megyei bajnokságon, idén az országos versenyen nyerték el a legjobb raj címet.

Miskei Anita

A pázmándi önkéntes tűzoltó lányok a  legjobb ifjúsági tűzoltó lány raj címet is megszerezték már. S most nagy útra készülnek, hiszen  az országos cím elnyerésével részvételt nyertek a 2013-as franciaországi Tűzoltó Olimpiára. Az Országos Tűzoltó Szövetség valamint az Országos Katasztrófavédelem támogatja a csapatot, ahogyan a helyiek is segítenek a felkészülésben.

Az önkéntes és sikeres pázmándi tűzoltó lányok csapata (felső sor balról): Veilandits Nóri, Kolonics Dóra, Vagyóczki Petra, Nagy Enikő, Kutai Adél, Zsigmond Gréta, Hersics Patrícia, Gáncs Cintia, Németh Kriszta Fanni, Domak Enikő, Csurgó Dorina, valamint az alsó sorban Domak Kata, Qka Mc és Ricsipí (Fotó: Kerkuska Eszter)

A lányok rendületlenül gyakorolnak, hogy július 13-án a franciaországi Mulhouse-ban megmutathassák, mire is képesek. Legnagyobb ellenfelük az idő, hiszen a versenypálya teljesítésének ideje számít. A csapattagok  elsősorban nem a győzelmet, hanem saját idejük megdöntését tűzték ki  célnak.  A lányok ugyan rövid időre, de erősítést is kaptak  az Animal Cannibals együttes két rapperének személyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!