Hírek

2013.04.05. 15:30

Három napig a diákok uralják a pódiumot

Székesfehérvár - Pénteken kezdetét vette a Fejér Megyei Diáknapok. Elsőnek a diákszínpad kategória hat indulója mutathatta meg a publikumnak, mit tud.

Sebestyén Lilla

A Comenius csapata izgatottan hallgatja a zsűri véleményét (Fotó: Pati-Nagy Bence)

A Fejér Megyei Diáknapoknak ezúttal Székesfehérvár ad otthont. A háromnapos rendezvényen közel ezeregyszáz tanuló lép színpadra, összesen  tizenegy kategóriában, hogy bebizonyítsák,  a gálán is megállnák a helyüket. Az előadások szombat, vasárnap is folytatódnak több helyszínen, így például a Fejér Megyei Művelődési Központban, a Petőfi Kultúrtérben és a Táncházban.  A fehérvári iskolák közül több is képviselteti magát a diáknapokon, a legtöbb (172) nebuló azonban a Tópartiból  vesz részt a rendezvényen.


Pénteken a diákszínpad kategória versenyzői mutathatták be produkciójukat a zsűrinek. Elsőnek a Comenius Zenei Műhely Impro című előadását láthatták az érdeklődők,  majd a Petőfi Sándor középiskola Godó című darabját, de ugyancsak emelvényre lépett a Bugát Broadway-Szökevények elnevezésű csapata is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!